Janda banyumas pengin mbojo

Janda banyumas pengin mbojo – Halo kang … rika sing urung duwe bojo nang tahun 2017 klebu begja, sebab iki ana randa ayu nang banyumas (janda cantik banyumas ) sing kepengin bojo secepete. Ananging rika kudu serius kang , duwe identitas sing jelas lan niate bener bener kepengin mbojo .

Ditambah maning , rika uga wis duwe kesiapan kanggo mbojo supayane randa ayu nang banyumas iku cocok karo rika. Masalah umure pira lan penampakan randane kaya apa bisa diwaca nganti rampung kang , karo diamati gambare, menurut rika ayu apa ora jajal ?

Aja mung seneng karo ayune kang , rika juga kudu ngerti njaba jerone , akhlake lan gaya uripe supayane mengkone ora kecewa. Oh ya kang janda ayu banyumas iki duwe anak siji , uwis umur 4 tahun . Sebabe kepengin bojo maning amargo wis pisah karo sing lanang, wis cerai resmi nang pengadilan agama.

Randa ayu iku uga duwe sapi kang , sapine ana 3 , nek rika seneng karo sapine ya wis keliru , kudune seneng karo randane , masalah sapi nomer keri kang. Seumpama rika minat karo janda banyumas sing ayu rupane iku , rika kudu menuhi syarate kang , kiye sarat sarate :

Siji , rika pancen wong lanang sing legan . Bujang utawa duda ora apa apa, sing penting legan babar blas urung duwe bojo lan kepengin mbojo.

Loro , eman karo wong wadon. Ora kena kasar , nempiling , ngampleng utawane nggebugi. Kudu nduweni akhlak sing apik kang , sebab kabeh wong jejodohan kepengin rukun , ayem lan duwe duwit sing akeh kanggo sangu ngibabah nang alam dunya.

Telu, rika kudu rajin solat , bekti marang wong tua lan teyeng ngemong wong wadon . Bisa nrima apa anane lan bisa nampa sifat sifate randa ayu iku kang . Lewih utama maning nek rika duweni bekal agama sing kuat.

Papat , siap mbojo nang wulan Mei 2017 kang . Janda nang banyumas iku njaluk dibojo nang wulan Mei kang , nek rika siap aja kesuwen , cepet cepet kenalan men ora kedisitan wong lanang liyane. Priye kang … gelem apa ora rika mbojo karo randa ? Nek gelem aja nganti nglewati wulan mei ya kang … Matur nuwun.

kabar sing paling anyar : Ngapurane kang , janda cantik di banyumas (randa ayu nang banyumas) wis mbojo kang … nek rika lagi golet bojo aja kelalen nilpun utawa sms meng inyong kang , supaya tek tawakna online nang www.iklanbanyumas.com. Sapa ngerti gusti Alloh Swt nemokna jodone rika secepete. Amiin. Oh ya kang , masang iklan mung 300rb kanggo setahun.

Jual aneka barang dan jasa di iklan banyumas

Bapak/ibu yang ingin berjualan barang maupun jasa di daerah Banyumas maka bisa menimbang layanan iklan banyumas yang online 24 jam. www.iklanbanyumas.com akan menjadi media promosi yang efektif untuk menjangkau calon konsumen dari daerah banyumas / sekitarnya.

Jual beli online di banyumas tak akan bisa berjalan baik ketika alat pendukung untuk berjualan salah atau mengandalkan satu metode saja . IklanBanyumas.Com selangkah lebih maju dibandingkan media media lain yang ada di banyumas.

Biaya jual beli barang / jasa pun tidak mahal , cukup dengan 300rb saja maka iklan yang bapak/ibu pasang akan ditayangkan selama 1 tahun nonstop, setelah masa tayang berakhir maka bisa diperpanjang kembali sesuai ketentuan perpanjangan.

Sewa atau Rental Barang Maupun Jasa Untuk Area Banyumas

Atau bapak/ibu lebih suka menyewakan barang atau menyediakan jasa yang bisa disewa oleh konsumen di banyumas ? Jika iya maka mulai saat ini bisa menawarkan layanan sewa tersebut di iklan banyumas. Jasa sewa tak akan pernah dipakai oleh konsumen ketika tak ada satu pun yang mengetahui layanan yang bapak ibu sediakan.

Dengan menawarkan jasa sewa menyewa barang di iklan banyumas maka bapak/ibu akan lebih dipercaya konsumen lokal yang berasal dari daerah banyumas atau area area yang berdekatan. Mudah untuk memantau barang yang sedang disewa dan memungkinkan anda melakukan evaluasi yang lebih maksimal untuk usaha sewa yang dijalankan. Cuma dengan 300rb maka layanan sewa menyewa yang bapak/ibu miliki akan kami pasang disini selama 1 tahun.